Ontspannen sporten zonder drukte!

Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel ons +31 (0)648102071

Niets is zo vervelend als wachten op het toestel dat je op dat moment wil gebruiken. Sporten tijdens daluren is de oplossing! Je weet precies waar je aan toe bent en voelt je misschien wat prettiger als er niet te veel mensen om je heen zijn. In alle rust kan je bovendien genieten van het mooie uitzicht op weilanden met paarden. Zo vliegt de tijd voorbij en is er een perfecte combinatie van sport én ontspanning.

De beperkte tijden maken wij meer dan goed met een ongekend scherpe prijs.

Voor maar 15 euro per maand kun je al sporten op de rustigste momenten van de dag! Ook deze actie is beperkt geldig, dus wacht niet te lang met inschrijven.

VOORWAARDEN:

o Sporten maandag tot en met vrijdag tussen 12.00u en 17.00u.
o Prijs is exclusief clubpas, testen en programma’s maken.

Inschrijven kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en vanaf aanstaande woensdag 17 mei kan dit ook direct binnen aan de bar.
Vragen of meer informatie nodig? Stuur een mailtje naar bovenstaand emailadres of bel naar +31 (0)648102071.

LET OP! Actie eindigt op 15 juni 2021 óf bij 30 inschrijvingen


geef goede voornemens cadeau

Aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.