Welkom bij Move Your Body

Fit, Gezond, Ontspannend!

“Samen met onze klanten zijn wij super blij om vanaf woensdag 19 mei ons sportaanbod weer terug te kunnen brengen naar 100%.
Dit is een mooi moment om het sporten weer volledig op te pakken!
Door middel van reserveren en goede hygiëne gaan wij zorgen dat het sporten in een veilige omgeving kan plaatsvinden, zoals u dat van ons mag verwachten.”

Welkom op de website van Move Your Body; al ruim 20 jaar hét sportcentrum van Asten. Begonnen als centrum voor groepslessen behoren inmiddels fitness, zwemlessen, voedingsadvies, fysiotherapie, kinderfeestjes, gebruik van zwembad/sauna al jaren tot ons vaste aanbod. Met zo’n lange staat van dienst durven wij gerust te zeggen dat we beschikken over enorm veel ervaring waar we een ongekend grote doelgroep mee kunnen bedienen. Ongeacht leeftijd, fitheid of geslacht; er is voor ieder wat wils. Kom eens langs voor een bezoek en laat u voorlichten over alle mogelijkheden. Durf eventueel, in overleg met 1 van onze medewerkers, een haalbaar doel uit te spreken en ga er samen met ons mee aan de slag. U gaat merken dat u zich veel positiever en zelfverzekerder gaat voelen. Wat wil een mens nog meer. Nog niet overtuigd? Plan een proefbezoek of proefles en ervaar de goede sfeer en deskundigheid. U bent meer dan welkom bij Move Your Body!